Ez történik, ha földhöz vágjuk a Galaxy S6-ot

0 12,887

A Samsung legújabb generációs Galaxy S készülékei kétségkívül sokkal masszívabbak lettek a korábbi modellekhez képest. A dél-koreai cég a Galaxy S6 és a Galaxy S6 edge készülékekkel végre búcsút intett a műanyagháznak és belépett a prémium szegmensbe. A Samsung legújabb csúcskészülékei extra erős fémvázat és mind előre, mind pedig hátra is Gorilla Glass 4-es technológiájú üveglapot kaptak. Ennek köszönhetően a telefonok sokkal jobban bírják a strapát, a karcolásokat.

További érdekesség, hogy a készülékek 6013-as alumínium ötvözetből készültek, amit többek között a repülőgépgyártásban is használnak. A cég a reklámvideóiban hozzá is teszi, hogy ezek a modellek ezáltal nem is fognak elhajlani, mint az Apple üdvöskéi. Lassan kezdenek befutni a “töréstesztes” videók, amin a legújabb generációs Galaxy S készülékeket vetik alá a különböző megpróbáltatásoknak.

A minap futott be az első ilyen gyöngyszem, mely egy elég érdekes anyag lett. Egy vélhetően kínai nőszemély gondolta kicsit merészebb lesz és a szokásos “elejtős” módszer helyett teljes erőből a földhöz csapja többször is a Galaxy S6 edge készülékét. Először a kijelző, majd a készülék élei ismerkednek meg a csempével. A videóban még hallani a becsapódást is, ahogy a földhöz csattan a készülék, ám az eredmény igen meglepő. Mikor a készüléket a nő megfordítja, annak kutya baja, legalábbis a videóból annyi látszik, hogy a készülék szerencsére törés és egyéb kár nélkül megúszta az esetet.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá