MicroSD-t is helyezhetünk majd a Galaxy S6 Active-ba

0 2,143

A legújabb generációs Galaxy S készülékek szinte minden téren kielégítik a felhasználók igényeit, csupán két negatívumot lehet felróni csak, mégpedig, hogy a korábbi modellekkel ellentétben, a Galaxy S6 és Galaxy S6 edge készülékek immár nem vízállóak, illetve a dél-koreai cég még a microSD bővítési lehetőséget is száműzte a telefonokból. A Samsung természetesen gondolt azokra a felhasználókra, akik esetleg hiányolnák ezeket a funkciókat, így hamarosan egy strapabíró Galaxy S6 Active variánst is piacra dobhatnak.

A SM-G890A típusjelzésű készülék szinte minden egyes hardvert örökölt az eredeti készülékből, azonban az újdonságok közé tartozik például a megnövekedett akkumulátorkapacitás vagy a microSD befogadásának a lehetősége is. Az eddigi információk szerint az AT&T fogja első körben forgalmazni majd a készüléket, ami a korábbi hírekkel ellentétben ugyanúgy 5,1 hüvelykes QHD felbontású Super AMOLED kijelzővel érkezhet, mind az eredeti verzió.

A Galaxy S6 Active belsejében a Samsung Exynos 7420-as processzor tevékenykedhet majd 3 GB RAM társaságában, háttértárból pedig alapértelmezetten 32 GB áll a rendelkezésre, melyet microSD kártyával tovább bővíthetünk majd. A strapabíró hátlapon ugyanúgy egy 16 megapixeles optikai képstabilizátorral ellátott optika kerülhet, míg az előlapon egy 5 megapixeles lencse várja a szelfizni vágyókat. A legnagyobb újdonság azonban az akkumulátorral érkezik, mivel az Active verzióba egy 3500 mAh-s kapacitású egység kerül majd, mely majdnem 1000 mAh-val több, mint ami az eredeti készülékekben található. Ezáltal a strapamobil jelentősen nagyobb készenléti idővel kecsegtet majd, ami a szélsőséges környezetben való használat során praktikus lehet majd a felhasználóknak.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá