A hazai Galaxy Note 4 készülékekre is megérkezett az Android Lollipop

0 2,700

Az Android legújabb verzióját, az Android Lollipopot már az egész világ várja, hogy végre-valahára megérkezzen a hőn szeretett csúcskészülékére. A frissítés elterjedése lássuk be, kicsit nehézkesen indult be és még most is vannak olyan készüléktulajdonosok, akik tűkön ülve várták már, hogy végre lecserélhessék a jelenlegi KitKat mobil operációs rendszert a vérfrissített változatra, mely amellett, hogy számos újdonsággal is kecsegtet, még teljesítménybeli javulást is hoz az eszközökre.

A legtöbben persze azt gondolták, hogy első körben a legújabb zászlóshajókra lesz majd elérhető a frissítés és szépen sorban érkezhet majd meg a korábbi generációs eszközökre is, ám a helyzet pont az ellentéte volt: kezdetben a Galaxy S4 készülékre jelent meg (előszőr a Google Play Edition-re, majd a rendes változatra), majd őt követte a Galaxy S5. A jó hír pedig, hogy az újdonsült Galaxy Note 4 tulajdonosok is fellélegezhetnek, hiszen immár az ő készülékükre is tölthető a frissítés.

Galaxy Note 4 lollipop

Vége a várakozásoknak és úgy néz ki a hazai Galaxy Note 4 készülékekre is megérkezett az Android Lollipop frissítés, melyből rögtön a 5.0.1 verziószámú változat tölthető. A magyar felhasználók így OTA frissítésen keresztül (tehát vezeték nélkül, a telefonról indítva a frissítést) telepíthetik fel a legújabb rendszert, így a hazai lakosok is élvezhetik már a megújult TouchWiz felületet a Galaxy Note 4 okostelefonukon.

Köszönjük a találatot Ádámnak!

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá