Nézd meg, hogy mi rejtőzik a Galaxy S6 belsejében

0 1,286

A legújabb generációs Galaxy S készülékekkel együtt a Samsung egy teljesen új kialakítással rukkolt elő. Míg a korábbi modellek esetében a felhasználó bármikor kicserélhette az akkumulátort, addig a mostani Galaxy S6 és Galaxy S6 edge készülékeknél már egészen már a helyzet. Az unibody háznak köszönhetően ugyanis már nem lehet eltávolítani a hátlapot.

Ennek az eredménye többek között az, hogy a SIM-kártyát immár a készülék oldalán kell behelyeznünk, illetve a microSD-től is búcsút inthetünk. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy az akkumulátort a telefon az idők végezetéig őrzi, csupán a kicserélési folyamatot ezentúl a szervizesek fogják véghezvinni. Az ETradeSupply csapata pedig nem volt rest, hogy filmre vegye az egyes műveleteket, aminek köszönhetően mi is bepillantást nyerünk a munkafolyamatba.

A videóból végre kiderül, hogy egyáltalán hogy is épül fel a készülék. A mozgóképes anyagból megtudhatjuk, hogy a hátlap hozzá van ragasztva a kerethez, amit csupán hosszas hevítés után van lehetőségünk eltávolítani. Ugyanez a helyzet az előlappal is, amin az alaplap és a többi alkatrész helyezkedik a kijelzővel együtt. A videóban természetesen darabjaira szedik a Galaxy S6-ot, így akit mindig is érdekelt, hogy mit rejtőzik a motorháztető alatt, az most végignézheti.

Érdemes megjegyezni, hogy a fentebb látható műveletnek otthon semmikép sem érdemes nekilátnunk, hiszen a megfelelő szerszámok hiánya miatt akár kárt is okozhatunk a készülékben. Ha a jövőben akkumulátor cserére szorulnánk, akkor mindenképp hivatalos szervizbe érdemes vinni a telefont.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá