Érkeznek a Microsoft termékei a Samsung készülékekre

0 691

A Samsung és a Microsoft közötti viszony az elmúlt időben nem volt valami felhőtlen, hiszen leginkább a két cég szabadalmi vitáiról lehetett hallani csak a sajtóban, azonban úgy látszik a felhasználók igényeit szem előtt tartva, most egy újabb remek kezdeményezés született.

A Samsung és a Microsoftpartnerségének köszönhetően még több Microsoft szolgáltatás lesz elérhető a felhasználók készülékein a jövőben. A legújabb generációs Galaxy S készülékeken, azaz a Galaxy S6 és Galaxy S6 edge modelleken már előre telepítik a OneNote, OneDrive és Skype alkalmazásokat, ráadásul a készüléktulajdonosok két évig további 100 GB ingyenes felhő tárhellyel is rendelkeznek majd a Microsoft OneDrive-nak köszönhetően.

A dolog érdekessége, hogy nemcsak az okostelefonok, hanem a táblagépek is szerepelnek a listán, ahol a nagyobb kijelzőnek köszönhetően még kényelmesebben dolgozhatnak majd az emberek a Microsoft szoftvereivel. A Samsung néhány Androidos táblagépére is előre telepíti majd a Microsoft Word, Excel, PowerPoint, OneNote, OneDrive és Skype programokat.

A cég az üzleti felhasználóknak is szeretne kedveskedni, így akik a Samsung B2B csatornáin keresztül vásárolják meg a készüléküket az Office 365 három verzióját is elérik (Vállalati, Vállalati Prémium és a Nagyvállalati verzió) a Samsung KNOX biztonsági megoldásokkal együtt.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá