A Galaxy S6 és Galaxy S6 edge készülékeken eltávolíthatjuk majd az előre telepített alkalmazásokat

0 1,072

Mielőtt a Samsung hivatalosan is bejelentette a Galaxy S6 és a Galaxy S6 edge készülékeket, már kiderült, hogy a dél-koreai cég a megújult TouchWiz felülettel együtt sokkal de sokkal kevesebb előre telepített alkalmazást kíván majd alapértelmezettként adni a felhasználóknak.

Korábban a Samsung számos olyan saját alkalmazást telepített fel a készülékre, amik a legtöbb esetben csupán a helyet foglalták. Most viszont ezen változtattak és a felhasználók kezébe adják a döntést, hogy letöltik-e. A legújabb hírek szerint viszont még ennél is nagyobb szabadságot kívánnak adni, ugyanis állítólag a jövőben még törölni is tudjuk majd az előre telepített alkalmazásokat. Így teljesen a felhasználókra lesz bízva, hogy mely alkalmazásokat szeretnék megtartani.

A minap az XDA Developers fórumra került fel pár képernyőmentés, melyből számos érdekes dolog derült ki. A képeken megfigyelhetjük, hogy a Microsoft termékei közül, mint például a OneDrive, OneNote vagy a Skype bármikor törölhető lesz a Galaxy S6 és a Galaxy S6 edge készülékekről. A Samsung saját alkalmazásai közül mint például az S Voice, az S Health is kukázható lesz, ha a felhasználó úgy dönt. Sőt, még a Google előre telepített alkalmazásai is, mint például a Gmail, Google+, Google, Play Music, Play Movies & TV, Play Games, Drive, stb. is egy mozdulattal eltávolítható lesz.

Ez persze nem biztos, hogy azt jelenti majd, hogy amit egyszer kitöröltünk, azt újra vissza is tehetjük majd. A Microsoft és a Google alkalmazásai a Google Play Store-ból letölthetőek lesznek, a Samsung alkalmazásai pedig a Galaxy Apps alkalmazásbolton keresztül.

Forrás: SamMobile

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá