Elképesztően aranyos töltőt dob piacra a Samsung

1 19,935

A Samsung bejelentette, hogy forgalomba hozza Animal Edition akkumulátor csomagjait, amelyek négy veszélyeztetett állatfajt illusztrálnak a „Charge the Life” kampány részeként. A vállalat célja, hogy felhívja a figyelmet a veszélyeztetett állatfajok védelmére.

„Az okostelefonok életünk részévé váltak, egyre többen vannak, akik egy percre sem tudják nélkülözni ezt az eszközt. Ugyanakkor nem lehet egyszerűen használati tárgyként tekinteni rájuk, hiszen a felhasználók személyiségüket is kifejezik egy-egy készülék kiválasztásával és díszítésével” – mondta Nyilas Orsolya, a Samsung Electronics Magyar Zrt. vállalati kommunikációs vezetője. „Az Animal Edition új akkumulátor csomagokkal mindkét szempontnak megfelelünk, hiszen a hosszú feltöltési idő garantálása mellett az akkumulátorok jól kifejezik a Samsung és az ügyfelei elkötelezettségét a fenntarthatóság, a természet egyensúlyban tartása mellett” – tette hozzá Orsolya.

Az Animal Edition akkumulátor csomagok kétféle méretben lesznek elérhetőek. A 8,400 mAh-s akkumulátor csomag kapacitása az új Samsung Galaxy S6 akkumulátor kapacitásának több mint háromszorosa lesz, míg a 11,300 mAh-s akkumulátor csomag több mint négyszeres kapacitással bír.

Egy Galaxy Note 4 akkumulátort több mint kétszer képes feltölteni, így tökéletes útitársunk lehet. A 8,400 mAh-s akkumulátor csomagon a kispanda és a sivatagi róka jelenik meg, míg a 11,300 mAh-s akkumulátor csomagon az óriás panda és az arany majom látható.

Az Animal Edition akkumulátor csomagok töltési szint kijelzővel is rendelkeznek, és képesek egy időben két készüléket is tölteni. Továbbá, az interaktív „Charge the life” mobil alkalmazás használatakor, amely elérhető a Google Play és a Samsung Galaxy Apps áruházakban, a töltési szint emelkedésével a veszélyeztetett állatfaj képviselője is életre kel telefonunk kijelzőjén.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

  1. Inkább az akkumulátorait csinálná meg rendesen, ne kelljen egy egyéves telefonból kidobni mert 1 óra alatt állásában lemerül :( ;(

Szólj hozzá