55 millió Galaxy S6 és Galaxy S6 edge készüléket adhat el a Samsung ebben az évben

0 1,344

A korábbi beszámolókból kiderült, hogy a mobilszolgáltatókhoz ezidáig összesen 20 millió előrendelés érkezett, mely minden korábbi rekordot megdöntött. Az előrendelésekből 15 millió darab a Galaxy S6, és 5 millió a drágább, Galaxy S6 edge készülék. Az elemzők szerint, azonban az üdvöskék ennél sokkal jobban fognak teljesíteni, ami rá is fért már a szériára, hiszen a Galaxy S5 nem hozta a hozzá fűzött reményeket.

A legújabb koreai beszámoló alapján azonban kiderült, hogy a cég mintegy 55 millió darabot adhat el a 2015-ös évben a zászlóshajókból. A konkurensek persze a dél-koreaik nyomában vannak, hiszen a HTC is nemrég rukkolt elő a One M9-cel, illetve az LG legújabb csúcskészüléke, a G4-es is a következő hónapban debütálhat. Az iPhone legújabb generációja pedig egyértelműen uralja a piacot, így a Samsungnak nincs könnyű dolga.

A Samsung március 1-jén végre lerántotta a leplet a következő generációs Galaxy S készülékeiről, a Galaxy S6 és a Galaxy S6 edge modellekről. A cégek valóban kitett magáért, hiszen a széria legújabb csúcskészülékei egy alapos ráncfelvarráson estek át, és immár megkérdőjelezhetetlen a prémium kategóriában elfoglalt helyük. A dél-koreai cég persze nagy reményeket fűz az eladással kapcsolatban, és szerintük még a korábbi rekordokat is sikerül megdönteniük.

Forrás: SamMobile

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá