A Samsung már gőzerővel dolgozik az új, Galaxy H-szériás készülékeken

0 1,289

A Samsung számos érdekességet tartogat még az év hátralevő részére, melyek közül az egyikről a minap szivárgott ki egy kis információ. A legújabb hírek szerint a Samsung már gőzerővel készül egy vadonatúj család piacra dobásával, amik a Galaxy H-szériát képviselhetik majd.

Egyelőre arról viszont nincsenek információk, hogy ezek a készülékek egy új mobilcsaládot takarnak-e vagy inkább ilyen nevű táblagépeket köszönthetünk majd, csupán annyi derült ki, hogy a szériában egy H1, H3, H5 és egy Galaxy H7 nevű készülék már biztos megtalálható lesz.

samsung-galaxy-h1-h3-h5-h7

Az viszont biztos, hogy a széria készülékein az Android operációs rendszer fog futni, hiszen mind a mobilkészülékek és tabletek, mind az okosórák esetében a Samsung csak azoknak a készülékeknek a neve elé biggyeszti a “Galaxy” szót, amelyiken a Google rendszere fut. A Tizen-alapú okosórák ugye csak simán Gear néven (pl. Samsung Gear S) kerülnek a boltok polcaira.

A névadás viszont stimmel a Samsung korábbi kijelentésével, miszerint az idei évben debütáló készülékei csupán 2 karakterből: egy betűből és egy számból fognak állni, melyek közül az utóbbi a családban elfoglalt helyét jelöli majd (belépőszintű, középkategóriás, felsőkategóriás). Ennek a generációnak az úttörője a Galaxy A-széria volt, amit a Galaxy E-széria követett, illetve nemrég érkezett meg a Galaxy J-széria is.

Forrás: GalaxyClub

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •