Brutálisan jól néz ki a 24 karátos aranybevonatú Galaxy S6 és Galaxy S6 edge

0 1,907

A nemrég debütál Galaxy S6 és Galaxy S6 edge készülékek közül aki esetleg nem lenne megelégedve a prémium dizájnnal és anyagminőséggel, az akár már egy 24 karátos variánst is rendelhet magának, amihez persze kicsit mélyebben a zsebébe nyúlnia majd.

A Goldgenie nevezetű cég, ahogy a nevéből már sejteni lehet és élni lehet a szóviccel, minden készüléknek bearanyozza napjait. Legújabb kiszemeltje a 5,1 hüvelykes Super AMOLED kijelzővel felvértezett Galaxy S6 és Galaxy S6 edge, melyek immár 24 karátos aranybevonatú variánsban is elérhetőek. A Gold, Rose Gold, illetve Platinum verzióban is elérhető modellek előrendelése március 20-tól kezdődik meg, ami a cég két hétre az április 10-ei világpremiert követően már ki is szállítja a megrendelőknek.

Az eljárás eredményeképp a készülék egy minimálisan vastagabb lesz, de szinte elhanyagolható, hiszen pár mikron vastagságról beszélünk. A készüléket természetesen mindenhol alaposan arany borítja, kezdve a készülék peremétől egészen a legapróbb részekig, mint például a kamera pereme vagy a hangszórónyílások, de még a hangerőszabályzó gombok is új színben pompáznak.

galaxy-s6-goldgenie

Az eljárásnak köszönhetően az arannyal bevont Galaxy S6 és S6 edge variáns ára ezáltal az egekbe ugrik: nagyjából 2500 dollárt kell érte fizetnünk, tehát nagyjából 720 ezer forintnak megfelelő összeget. Az árban viszont benne van – természetesen ahogy egy luxuscikkhez illik – egy tölgyfából készült doboz is, amelyben a készülék helyet foglal. Ez a modell kártyafüggetlen, tehát a világon bármelyik szolgáltató SIM-kártyájának a befogadására képes.

Forrás: Goldenie

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá