Bemutatkozott a Galaxy Tab 3 V

0 1,219

Miután a minap a Samsung titokban piacra dobta a Galaxy Tab A-szériás Oroszországban, most a dél-koreai cég egy újabb belépőszintű szintű táblagépről rántotta le a leplet Malajziában. A készülék Galaxy Tab 3 V néven debütált, mely megegyezik a nemrég a holland Samsung weboldalon felbukkant Galaxy Tab 3 Lite WiFi nevű készülékkel.

A Galaxy Tab 3 V motorháztetője alatt egy négymagos és 1,3 Ghz-es órajelű Spreadtrum processzor tevékenykedik, amihez 1GB rendszermemória társul, tárhelyből (ROM) pedig 8GB-ot kapunk gyárilag, ezt természetesen microSD segítségével feljebb tornázhatjuk. Az újdonságok közé tartozik a 2 megapixeles elő- és hátlapi optika.

A tablet előlapján egy 7 hüvelykes WSVGA felbontású (1024 × 600) TFT LCD megjelenítő terpeszkedik. Az Android 4.4 KitKat operációs rendszerrel érkező készülék áramellátásáért egy 3600 mAh-s akkumulátor felel, mely a gyártó szerint 9 óra internethasználatot (Wi-Fi-n) és 8 óra videolejátszást biztosít.

A fekete és fehér színvariációban elérhető készülék már forgalomba is került a Samsung Experience Stores-ban, illetve a viszonteladóknál mintegy 499 malajziai ringgitért, ami 135 dollárnak felel meg. A helyi mobilszolgáltatóknál a lakosok viszont akár már 239 ringgitért is hozzájuthatnak, tehát mintegy 65 dollárért.

Forrás: SamMobile

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá