A Samsung titokban bejelentette a Galaxy Tab A táblagépet

0 1,582

A Samsung a jelenlegi táblagépek frissítése mellett számos olyan új készülékeken is dolgozik, melyek egy vadonatúj családként indulnak majd útnak az idei évben. Ilyen példéul a Samsung két új táblagépe, a Galaxy Tab A, illetve a Galaxy Tab A Plus, mely a minap debütált Oroszországban.

A Galaxy Tab A és a Galaxy Tab A Plus készülékek 8, illetve 9,7 hüvelykes és 1024 x 768 pixel felbontású kijelzővel érkeznek, melyek a korábbi hírekkel megegyezően már 4:3-as képarányúak. A Galaxy Tab A-szériás tabletek várhatóan 300 euró körül kerülhetnek majd forgalomba fehér és arany színvariánsban.

A 8 hüvelykes Galaxy Tab A és Tab A Plus táblagépek motorháztetője alatt egy négymagos 1,2 Ghz-es órajelű Snapdragon 410-es processzor duruzsol majd. A hátlapon egy 5 megapixeles szenzor, míg az előlapon egy 2 megapixeles lencse csücsül majd. Míg a Galaxy Tab A 1,5 GB rendszermemóriával lesz felvértezve, addig a Galaxy Tab A Plus készülékek már 2 GB RAM-mal.

Galaxy Tab A & Galaxy Tab A Plus

A 8 hüvelykes Galaxy Tab A és Tab A Plus belsejében egy 4200 mAh-s, míg a 9,7 hüvelykes modellekben pedig egy 6000 mAh-s akkumulátor biztosítja az áramforrást. Ezek nagyjából 10-12 órás üzemidőt biztosítanak majd a felhasználók számára.

A legérdekesebb azonban az, hogy a Galaxy Tab A Plus készülékek az első olyan Samsung modellek, akik nem a Note család tagját képviselik, viszont ennek ellenére ők is rendelkeznek majd S-Pennel.

Forrás: Hi-Tech.Mаil.Ru

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá