60 millió televíziót adhat el a Samsung ebben az évben

0 1,261

A Samsung ebben az évben előreláthatóan a televíziós szegmensben is erősíteni próbál. Még január elején, a Las Vegasi-i CES szórakoztatóelektronikai kiállításon mutatta be a nagyközönség számára a legújabb generációs Tizen alapú SUHD okostelevíziót, mely a tartalomfogyasztás egy egészen új szintjét hozhatják majd el a felhasználók számára.

A SUHD okostelevíziók a cég elmondása alapján jobb kontrasztaránnyal, nagyobb fényerővel és szélesebb színpalettával büszkélkedhetnek korábbi OLED társaiknál. Az energiatakarékos nanokristály technológiának köszönhetően jobb eredményeket érnek el a színvisszaadásban. A családban elsőként a JS9500, a JS9000 és a JS8500 típusjelzésű modell lesz megtalálható, amik 48 hüvelykes mérettől egészen 88 hüvelykes méretű képátlóval rendelkeznek majd.

Egy tajvani beszámoló alapján pedig a Samsung Electronics a 2015-ös évben várhatóan összesen 60 millió televíziókészüléket készül eladni, mellyel még nagyobb szeletet tudhat majd magáénak a televíziós piacból. A jelentésből az is kiderült, hogy a cég elsőként a 39,5, 48, 50, 55 és 65 hüvelykes LCD televíziókra koncentrál, melyek immár Ultra HD, azaz 4K felbontású panellel érkeznek. Ezekkel a megjelenítőkkel felvértezett készülékek várhatóan az év második negyedévében debütálhatnak majd.

Forrás: DIGITIMES

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá