A Samsung virtuális szemüvegén keresztül nézte végig felesége szülését ez a férfi

0 1,099

A Samsung virtuális valóságot lehetővé tevő szemüvege, a Gear VR kétségkívül az utóbbi idők egyik legérdekesebb találmánya. A szemüveg igaz, hogy csupán egy kiegészítő, hiszen a működéséhez egy Galaxy Note 4 vagy egy Galaxy S6 (edge) készülékre is szükségünk van, ami a Gear VR kijelzőjeként funkcionál, azonban számos fantasztikus élményben lehet része annak, aki kipróbálja.

Legutóbb például az Audi lépett és legújabb járgányának a népszerűsítésére és a vásárlók elkápráztatására hívta segítségük a Samsung szemüvegét, illetve arra is fény derült, hogy milyen lehet egy ilyen kütyün pornót nézni, sőt még egy ősi azték templomot is bejárhatunk virtuálisan a Samsung Gear VR segítségével, illetve a Qantas légitársasági is előszeretettel adja majd az első osztályt választó utasok számára a kütyüt, hogy a repülési idő alatt egy interaktív élményben lehessen részük. Most pedig egy édesapa követhette végig feleségének a szülését a virtuális szemüvegen keresztül.

Jason Larke épp Ausztráliában, mintegy 4 ezer kilométerre tartózkodott feleségétől Alisontól, amikor is a leendő édesanyánál megindult a szülés. A férj a Samsung virtuális szemüvegének és magának a technológiának köszönhetően szinte minden egyes pillanatnak a részese lehetett. Az apának így egy olyan élményben volt része, amit minden bizonnyal sosem felejt majd el. A szobában egy 360 fokos kamera is el volt helyezve, ami továbbította a képet a Samsung Gear VR-nek, így az apa bármerre is fordult, olyan érzése volt, mintha ő maga is jelen lenne az otthonukban. Zseniális és egyben lenyűgöző, hol is tartunk jelenleg a technológiában.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá