A Samsung, a BlackBerry és az IBM létrehozta a legbiztonságosabb tabletet

0 1,659

A BlackBerry a Samsunggal és az IBM-mel összefogva létrehoztak egy olyan táblagépet, melynek alapját a Samung Galaxy Tab S adja és olyan biztonsági rendszerrel vérteztek fel, aminek köszönhetően a felhasználók a legnagyobb biztonságban tudhatják majd az adataikat. A SecuTABLET névre keresztelt eszköz idén nyáron debütálhat majd mintegy 2380 dolláros áron, amin a BlackBerry tulajdonában lévő Secusmart titkosítási technológia védi adatainkat.

A Secusmartot többek között már a német és a kanadai kormányzat is használja, aminek eredményeképp teljesen kívül tarthatják a kémkedőket a táblagéptől. Az IBM felel azért a szoftverért, aminek köszönhetően a felhasználók teljesen (és egyben biztonságosan) elkülöníthetik a munkára, illetve a saját felhasználásra szánt alkalmazásokat ugyanazon az eszközön. A Secusmart CEO-ja, Hans-Christoph Quelle elmondása szerint mindenki tudja majd használni az eszközt, aki ismeri az Android rendszert.

A SecuTablet alapját a Samsung Galaxy Tab S 10.5-ös táblagép adja, így a specifikációkat tekintve a készülék egy 10,5 hüvelykes 2560 x 1600 pixel felbontású Super AMOLED panellel érkezik, mely 288 ppi-s képpontsűrűséget eredményez. A motorháztető alatt egy nyolcmagos és 1,9 Ghz-es órajelű Exynos 5420 processzor duruzsol majd, melyhez 3 GB rendszermemória társul. A tablet 32 GB háttértárral rendelkezik, de microSD kártyával ezt további 128 GB-tal növelhetjük. A hátlapon egy 8 megapixeles szenzor, míg az előlapon egy 2,1 megapixeles optika található.

SecuTABLET

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá