A mobilszolgáltatók csak később kezdhetik el árulni a Galaxy S6 és Galaxy S6 edge készülékeket

0 1,333

Az eddigi információk szerint a Samsung Galaxy S6 és Galaxy S6 edge 2015. április 10-től lesz kapható világszerte, ám úgy tűnik, hogy a mobilszolgáltatókhoz később érkezhetnek meg az üdvöskék. A PhoneArena egyik olvasója egy olyan információt közölt, ami szerint a legújabb generációs készülékek csupán április 11-én kerülhetnek csak forgalomba. A forrás az egyik amerikai mobilszolgáltatótól érkezett, és állítása szerint a többi szolgáltatónál is azonos napon startolhatnak el.

A Galaxy S6 és Galaxy S6 edge készülékek hamarosan hazánkban is forgalomba kerülnek, a jó hír pedig, hogy mind a három hazai mobilszolgáltató kínálatában megvásárolhatóak lesznek majd a készülékek. Árakról és előfizetési konstrukciókról egyelőre még nincsenek információk, viszont már most lehetőségünk van feliratkozni az egyes mobilszolgáltatóknál, hogy elsőként értesülhessünk a készülékek előrendeléséről! Az egyik mobilszolgáltató közölük például ki is választ egy szerencsés nyertest, akit megajándékoznak egy Samsung Gear S okosórával!

Svájcban például már most 4x több előrendelés érkezett az üdvöskékre, mint ami a tavalyi évben a Galaxy S5 esetén volt ugyanennyi idő alatt. A The Korea Times beszámolója alapján a mobilszolgáltatókhoz ezidáig összesen 20 millió előrendelés érkezett, mely minden korábbi rekordot megdöntött. Az előrendelésekből 15 millió darab a Galaxy S6, és 5 millió a drágább, Galaxy S6 edge készülék. A Citibank számítása szerint pedig a dél-koreai gyártó mintegy 46 millió Galaxy S6 készüléket szállíthat le ebben az évben.

Forrás: PhoneArena

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá