Ezt tudja majd a megújult S Health alkalmazás

0 8,072

A legújabb generációs Galaxy S készülékekkel együtt számos hasznos szoftveres újdonság is érkezett az Android rendszerbe. Az egyik ilyen a témázhatóság, aminek eredményeképp már teljesen lecserélhetjük a telefonunk felhasználói felületét, kezdve az ikonoktól egészen a színekig. Az újdonságok közé tartozik még a megújult S Health alkalmazás is, mely egy teljesen új köntöst kapott és persze számos funkcióbeli újdonságot is kapnak a felhasználók.

A hordható eszközök fejlődésének köszönhetően nem kérdés, hogy a gyártók is nagyobb hangsúlyt fordítanak az egészségügyi adataink mérésére, illetve sporttevékenységünk monitorozására. Ennek eredményeképp a Galaxy S6 és Galaxy S6 edge készülékekkel együtt egy vadonatúj S Health alkalmazás is érkezett, mely immár képes mérni a szívverést, a vér oxigénszintjét, az elfogyasztott és elégetett kalóriát, és számos dolgot még.

Az első észrevehető újdonság a programban a megújult dizájn. A S Health alkalmazásban nagyobb hangsúlyt kapott a kör alakú eredménykijelzés, illetve sokkal átláthatóbb lett az egész. Az adatok sokkal jobban vannak elkülönítve. A kezdőoldalon már alapból egy ösztönzést kapunk, hogy legyünk sokkal aktívabbak vagy együnk egészségesebben. Ezenkívül az alvásunkat is monitorozhatjuk és láthatjuk, hogy mennyire vagyunk kipihentek.

Forrás: PhoneArena

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá