Láthatáron a limitált szériás Bosszúállók kinézetű Galaxy S6 edge készülékek

0 3,348

2014 nyarán a Samsung egy megállapodást kötött a Marvellel, melynek eredményeképp számos exkluzív tartalommal kecsegtette már ezidáig is. Első körben a Galaxy Tab felhasználók egy különleges Marvel Unlimited képregénysorozattal is gazdagabbak lettek, illetve az együttműködésnek köszönhetően az idén májusban debütáló Bosszúállók: Ultron kora című filmben is előkelő helyet kapnak a Samsung készülékei. Úgy látszik ez csupán a kezdet és az igazi ínyencségek még csak most érkeznek majd.

A napokban olyan koncepcióképek hada került fel az internetre, melyeken egy teljesen egyedi, a Bosszúállók híres szuperhőseinek a színvilágában pompázó Galaxy S6 edge készülékeket vehetünk szemügyre. Az “Avengers Edition” koncepciója egy koreai blogger, Jang Yunseong oldalán bukkantak fel a minap. A fiatalember elmondása szerint a dél-koreai cég már eljátszott a gondolattal, hogy létrehoz egy ilyen limitált szériás verziót az új csúcskészülékből, viszont arra nincs garancia, hogy ezek akár meg is valósulhatnak.

A siker persze már előre borítékolható lenne, hiszen nézzük csak meg a kék-piros színkombinációjú Amerika Kapitányos verziót vagy a piros-arany színű Vasember variánst. Ha ehhez hozzátesszük azt, hogy a Samsung Galaxy S6 és Galaxy S6 edge készülékeken például a Theme Store-ban alapértelmezetten megtalálható egy Bosszúállók téma, amivel teljesen lecserélhetjük a gyári ikonokat és a felhasználói felületet, akkor egy ilyen egyedi példánnyal az összkép tökéletes lehetne. A rajongók egyenesen imádnák, az biztos.

Forrás: SamMobile

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá