Megérkezett a TV-vevős Samsung Galaxy Win 2 okostelefon

0 1,440

A Samsung Galaxy Win már nagyjából két éve debütált, így lassan itt volt az ideje egy kis ráncfelvarrásnak, ami a minap meg is történt, ugyanis a dél-koreai cég bemutatta a család legújabb tagját, a második generációs Galaxy Win 2 okostelefont. A belépőszintű készülék első körben Brazíliában kerül forgalomba és számos újdonsággal kecsegtet a felhasználók számára.

A Galaxy Win 2 az elődhöz képest kisebb lett, így ő a korábbi 4,7 hüvelykes kijelző helyett egy 4,5 hüvelykes 480 x 800 pixel felbontású panelt kapott, mellyel akár tévézhetünk is, hiszen a készülékben egy olyan chip is helyet kapott, ami támogatja a digitális TV-t. A motorháztető alatt egy 64 bites architektúrájú négymagos és 1,2 Ghz-es órajelű Snapdragon 410-es processzor duruzsol, az alkalmazások számára pedig 1 GB rendszermemória áll a rendelkezésre.

Galaxy Win 2

A készülék alapértelmezetten 8 GB háttértárral érkezik, melyet microSD kártyával természetesen tovább bővíthetünk. A Galaxy Win 2 hátoldalán egy 5 megapixeles optika kapott helyett, míg az előlapra egy 2 megapixeles szenzor került. A két SIM kártya kezelésére is képes telefonon az Android 4.4.4 KitKat mobil operációs rendszerrel érkezik, de hírek szerint a Samsung elérhetővé teszi majd az Android Lollipop frissítést is az év végén. A fekete, szürke és fehér színben kapható Galaxy Win 2 nagyjából 230 dollárért kerül a brazil boltok polcaira.

Forrás: PhoneArena, Samsung Brazil

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá