Belépőszintű Samsung tablet a láthatáron

0 1,084

A minap egy SM-T561 típusjelzésű Samsung táblagép mutatta meg magát, melynek adatai a GFXBench adatbázisából szivárgott ki. A dolog érdekessége, hogy a készülék emellett a GeekBench weboldalon is felbukkant, ahol pedig a eszköz belsejében duruzsoló processzort tesztélték a mérnökök. Ezekből az adatokból már nagyjából összeállt a kép, hogy az üdvöske milyen specifikációkkal büszkélkedhet majd.

A táblagép annak ellenére, hogy a belépőszintű készülékek sorát gazdagítja majd, egy elég nagy, mintegy 9,6 hüvelykes kijelzővel érkezik majd, mely egy 800 x 1280 pixeles felbontású panelt takar, ami 157 ppi-s képpontsűrűséget takar. A készülék belsejében egy 1,3 Ghz-es órajelű négymagos Spreadtrum SC8830-as négymagos processzor tevékenykedik, melyhez egy ARM Mali-400MP2-es grafikus chip társul. E mellé pedig 1,5 GB rendszermemória áll az alkalmazások számára.

SM-T561

Az SM-T561 típusjelzésű táblagépben 8 GB-ot háttértárat tettek a dél-koreaiak. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy egyáltalán milyen felbontású kamera kaphat helyet majd a tabletben, de az is lehet, hogy egyáltalán nem is kerül majd bele, ami az árra is jelentős hatással lehet.

Forrás: PhoneArena

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá