Iratkozz fel a Galaxy S6 és Galaxy S6 edge készülékek értesítőjére!

0 834

A Galaxy S6 és Galaxy S6 edge készülékek hamarosan hazánkban is forgalomba kerülnek, a jó hír pedig, hogy mind a három hazai mobilszolgáltató kínálatában megvásárolhatóak lesznek majd a készülékek.

Árakról és előfizetési konstrukciókról egyelőre még nincsenek információk, viszont már most lehetőségünk van feliratkozni az egyes mobilszolgáltatóknál, hogy elsőként értesülhessünk a készülékek előrendeléséről! Az egyik mobilszolgáltató közölük például ki is választ egy szerencsés nyertest, akit megajándékoznak egy Samsung Gear S okosórával!

Telekom

A Telekom kínálatában természetesen idén sem maradhatnak el a legújabb generációs Galaxy S-szériás készülékek forgalmazása. Ha nem te sem szeretnél lemaradni a Samsung legújabb csúcsmodelljeiről, akkor két lehetőséged van:

  • Iratkozz fel SMS-ben, hogy elsőként értesülj a készülékek előrendeléséről! Küldd az alábbi kódot a +36 30 80 80 110-es számra: GALAXYS6
  • E-mailes értesítéshez kattints ide, és add meg neved, e-mail címed és telefonszámod.

Telenor

A fém és üveg kombinációjából született Galaxy S6 és Galaxy S6 edge a Telenornál is megvásárolhatóak lesznek hamarosan. Amennyiben megadod e-mail címed, első kézből értesülhetsz a Samsung Galaxy S6 és S6 edge előrendelési lehetőségről. A feliratkozáshoz csupán kattints ide!

Vodafone

A Vodafone kínálatába is hamarosan berobbannak a Samsung új csúcsmodelljei! Regisztrálj, hogy az elsők közt értesülj a készülékek előrendeléséről, és te lehess az a szerencsés, akit megajándékoznak egy Samsung Gear S okosórával! Ha azonnal értesülnél, amint előrendelhető a készülék, és részt vennél a sorsoláson, ahol Samsung Gear S-t nyerhetsz, akkor kattints ide!

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá