Ilyen tündéri állatos hordozható külső akkumulátorokat dobott piacra a Samsung

0 2,862

A Samsung a minap bemutatta legújabb hordozható külső akkumulátorait, melyeken négy darab különleges állatot is elhelyeztek. A rajzok abból a megfontolásból kerültek a kiegészítőkre, hogy felhívják a figyelmet a veszélyeztetett fajokra, amik közül ez a négy állat a dél-koreai cég “Charge the Life” kampányának a részei.

Az akkumulátorokból kétféle tárolókapacitású verzió kerül majd forgalomba. Az egyik egy 8400 mAh-s akkumulátor, mely háromszor akkora, mint ami a Galaxy S6 és Galaxy S6 edge készülékekben található, illetve a másik pedig 11300 mAh-s, ami pedig több mint négyszerese. A Galaxy Note 4-es készüléket például két és félszer tölthetjük fel a kisebbik variánssal.

A vörös macskamedve és a sivatagi róka a 8400 mAh-s kapacitású hordozható külső akkumulátorokon tűnik majd fel, az óriáspanda és az aranycerkóf pedig a 11300 mAh-s készülékeken. Az akkumulátorokon egy töltöttségjelző is helyet kap, illetve egyidejűleg egyszerre két készüléket is lehetőségünk lesz velük tölteni. További érdekesség, hogy a Charge the Life androidos alkalmazást letöltve pedig a töltési idő alatt a kiválasztott állat animációját és hangját figyelhetjük meg.

Forrás: SamsungTomorrow

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá