5,5 hüvelykes kijelzővel érkezhet a strapabíró Galaxy S6 Active

0 1,168

Nagyon úgy néz ki, hogy a legújabb generációs készülékekből is érkezhet egy strapabíróbb “Active” variáns, akárcsak a Galaxy S4 és Galaxy S5 esetében volt. Az ok itt pedig sokkal egyértelműbb, hiszen a Galaxy S6 és Galaxy S6 edge készülékháza az elődökkel ellentétben már nem por és vízálló, így az Active változat lehet a tökéletes választás majd azok számára, akik extrém környezetben dolgoznak nap mint nap.

A napokban felröppent hír pedig az indiai Zauba beszállítói weboldalról érkezett, ahol egy SM-G890A típusjelzésű készülékről rántották le a leplet a szemfüles felhasználók. A modellszám végén lévő “A” betű utal az Active variánsra, ám az adatokból ezenfelül sokkal érdekesebb dolgokra is fény derült. A leírásban egy 5,5 hüvelykes és Quad HD (1440 x 2560 pixel) felbontású készülékről van szó, ami azért is érdekes, mert a Galaxy S6 és Galaxy S6 edge készülékek képátlója 5,1 hüvelyk, így jelen esetben egy sokkal nagyobb megjelenítővel felvértezett darab debütálhat majd.

Egyes hírek szerint strapabíróbb Galaxy S6 Active készülék már májusban az AT&T mobilszolgáltató kínálatában megjelenhet. A SM-G890A típusjelzésű készülék természetesen egy sokkal ellenállóbb készülékházat kaphat majd, ami az IP67-es besorolású szabványnak is megfelel majd, ezáltal üthetjük, vághatjuk, sőt még víz alá is merülhetünk vele, a készülék minden szélsőséges környezetben helyt fog állni.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá