Ennyibe kerül majd a Galaxy S6-hoz a megújult vezeték nélküli töltő szett

0 6,600

A Galaxy S6 és Galaxy S6 edge egyik újdonsága, hogy az üdvöskék immár alapból támogatják a vezeték nélküli töltést, azaz a készülékekbe a technológiát támogató beépített akkumulátor került. Erre azért is került sor, mert telefonokból a készülékház kialakítása miatt nem lehet eltávolítani az akksit, mint a korábbi modellek esetén, így a cég alapértelmezetté tette ezt az opciót, ami várhatóan a jövőbeli modellek esetén is hasonló lehet majd.

A Samsung a következő generációs Galaxy S-szériával együtt egy megújult vezeték nélküli töltő szettet is piacra dobott, ami várhatóan az új készülékekkel együtt debütál majd. A minap azonban az egyik kanadai mobilszolgáltató, a Fido a Twitter-csatornáján egy olyan bejegyzést publikált, melyből az új töltőpad ára is kiderült. A posztot nem sokkal később el is távolították, így vélhetően az egyik alkalmazott volt kicsit túlbuzgó, és idő előtt szerette volna leleplezni az újdonságot.

A bejegyzés szerint pedig az új vezeték nélküli töltő szettet 60 dollárért vásárolhatják majd meg a helyi lakosok. A Figo és a Rogers mobilszolgáltatónál új Galaxy S6 vagy Galaxy S6 edge készüléket vásárlók viszont a hírek teljesen ingyen kapnak majd egy ilyen kiegészítőt az új előfizetésük mellé.

Forrás: MobileSyrup.com

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá