Egy rendőr életét mentette meg a Galaxy Note 2

0 1,298

A minap egy rendőr beszámolójától volt hangos a thaiföldi sajtó, akinek az életét egy Samsung Galaxy Note 2-es készülék mentette meg. A fiatalembert szolgálat közben lőtte meg egy gyanúsított, ám csodával határos módon a lövedék az okostelefonját érintette, aminek köszönhetően nem szenvedett komolyabb kárt és az életét is sikerült megmentenie.

A készüléket a bal mellényzsebében tartotta, amin a lövedék természetesen át is ment, viszont sikerült annyira lelassítania a sebességét, hogy megússza kisebb sérülésekkel. A rendőr elmondása alapján mindig ott tartja a mobilkészüléket, ami jelen esetben most az életébe került volna, ha nem ott lett volna.

A Galaxy Note 2 természetesen totálkáros lett, viszont a rendőr egyfajta szent talizmánként emlegette barátainak, ami az életét mentette meg. A története futótűzként terjedt tovább a Facebookon és egyéb közösségi oldalakon Thaiföldön, és rengetegen osztották meg hihetetlen sztoriját.

A hír természetesen a Samsunghoz is eljutott, akik rögtön fel is ajánlottak a rendőrnek egy vadonatúj Galaxy S6-os készüléket, a cég legújabb csúcskészülékét, amit Bangkokban vehet majd át. Emberünk persze hezitálás nélkül elfogadta az ajánlatot, aki miután sikeresen túlélt egy tűzharcot még a Samsung legújabb zászlóshajójának is boldog tulajdonosa lett.

Forrás: Thaivisa

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá