Sebességteszt: Samsung Galaxy S6 edge vs iPhone 6

0 5,418

A Samsung a legújabb generációs Galaxy S készülékeibe próbálta a legújabb és legjobb hardvereket összeválogatni, hogy sikerüljön megszorongatnia a konkurencia többi tagját. Az UFS 2.0 memória chipek már jelentős gyorsulást hozhatnak a munkavégzés során, de a legújabb generációs Exynos 7420-as processzor és a 3 GB RAM is hozzájárul a tökéletes és akadásmentes rendszer futtatásához.

A dél-koreaiak legnagyobb riválisa természetesen az Apple üdvöskéi, akikkel szinte az idők végezetéig versengeni fognak. A PhoneArena csapata most viszont megnézte, hogy a való életben milyen teljesítményt tud nyújtani a Galaxy S6 edge összevetve az iPhone 6-tal. A tesztben csupa hétköznapi feladatnak vetették alá a készülékeket, mint például a telefonkönyv, üzenetek, zenelejátszó megnyitása, vagy a kamera alkalmazás, amit a Samsung most külön ki is hangsúlyoz promóciós anyagaiban.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az új Exynos 7420-as chip a Geekbench teszt alapján legyőzte az Apple iPhone 6 Plus A8-as processzorát mind az egymagos, mind a többmagos teszten. Az igazsághoz persze hozzátartozik az is, hogy míg az Exynos egy 8 magos fenevadat takar, addig az A8-as csupán egy kétmagos chip, az iPhone készülékeknek pedig 1 GB rendszermemória áll a rendelkezésre. A videóból kiderül, hogy a két csúcskészülék szinte fej-fej mellett halad a versenyben, néhol az iPhone 6, néha meg a Galaxy S6 edge győz.

Forrás: PhoneArena

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá