Megérkezett a Samsung NX3300-as cserélhető objektíves fényképező

0 34,446

A Samsung NX3300-as fotóapparátusról még január közepén írtunk, amikor is felbukkant egy európai online viszonteladó oldalán, az NX500-as modellel együtt. Az utóbbi készülék nemrégiben már hivatalosan is megérkezett, azonban a kisebb testvérről ezidáig a dél-koreai vállalat hallgatott. Most azonban megtört a csend, mert a cég hivatalosa weboldalán már megtalálható a készülék adatlapja, illetve úgy tűnik, hogy csendben ki is adta a fényképezőt, hiszen néhány hazai elektronikai üzletben már elő is rendelhető.

Az NX3300-as fényképező egy 20.3 megapixeles APS-C CMOS szenzorral büszkélkedhet, melyhez a gyártó egy kompakt 16-50 mm PZ lencsét mellékel. A cserélhető objektíves felépítésének köszönhetően természetesen az NX-szériával kompatibilis objektíveket is felcsatolhatjuk a gépre. Az NX3300 kamerával akár 5 képet is készíthetünk másodpercenként, további egészen 1/4000s zársebességet is beállíthatunk, aminek köszönhetően minden fontos pillanatot lencsevégre kaphatunk.

NX3300

A készülék egy retró külsőt kapott, amihez egy 3 hüvelykes és 180 fokban elforgatható kijelző társul. A tökéletes szelfik készítéséhez pedig elegendő csupán kacsintanunk egyet, és a fényképezőgép automatikusan már készíti is a fotót. Az NX3300 videórögzítés terén is megállja a helyét: Full HD-ben (1920x1080p) 30 képkockát is készíthetünk másodpercenként.

NX3300

A készülék számos modern funkcióval is kecsegtet. A Photo Beam segítségével például azonnal továbbküldhetjük képeinket, a MobileLink-kel pedig egész albumokat mozgathatunk át. Az AutoShare szolgáltatásnak köszönhetően pedig azonnal lementhetjük a mobilkészülékünkre a fényképezőgéppel készített képeket. Az Nx3300-as hazánkban 130 ezer forintos áron kerül a boltok polcaira.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá