Íme a Samsung 30 ezer dolláros luxus kutyaháza

0 1,629

A Samsung a minap leplezte le legújabb produktumát, mely nem egy okostelefon és egyéb elektronikai készülék, hanem egy olyan kutyaház, amiről szinte minden gazdi álmodik és amely bátran megkaphatja a kutyaházak Rolls-Royce-ának a címét. A Samsung Dream Doghouse több mint 30 ezer dollárba (átszámítva több mint 8 millió forintba) kerül és szinte mindennel felvértezték, amiről egy eb valaha is álmodni mert.

A kutyakennel egy igazi álomház a kutyák számára, ami két részből áll: egy a pihenésre és a relaxációra és egy másik, az étkezésnek és a szórakozásnak kialakított helyiségből. Emellett egy külső “spa” szekció is rendelkezésre áll a kutyusoknak, ha egy fáradt nap után szeretnének kicsit lazítani, illetve egy műfüves futópad is a szett tartozéka. A házban többek között egy Samsung Galaxy Tab S táblagép biztosítja a kutyák számára a legviccesebb állatos videók nézésének a lehetőségét, de persze a gazdival is videóchatelhet, ha szeretne. Az ebeknek pedig a gazdinak sem kell szólni, ha megéheznének, ugyanis kajaadagolást is maguk intézhetik egy gombnyomásra.

A Samsung Dream Doghouse a világ legnagyobb kutyakiállításra készült, a Crufts-ra, ami épp a napokban zajlik az angliai Birmingham városában. A készítők a luxusházat egy nyereményként szeretnék majd felajánlani egy nyereményjáték keretében. A szerencsés nyertes háziállatának minden bizonnyal a jövőben elég jó dolga lesz.

Forrás: CNBC

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá