Megnyílt Magyarország első vidéki Samsung Experience Store-ja Debrecenben

0 3,045

A Samsung Electronics Magyar Zrt. március elején megnyitotta első olyan vidéki Samsung Experience Store üzletét, ahol az értékesítés mellett teljes körű szerviz is várja a fogyasztókat. A debreceni üzletben a Samsung mobil és képalkotási készülékeinek teljes termékportfóliója, valamint a készülékekhez tartozó kiegészítők széles választéka is elérhető. A Samsung nőnapig, azaz március 8-ig jelentős nyitási akcióval várja a vásárlókat.

A Fórum Debrecen Bevásárlóközpont -1. emeletén lévő, 190 nm-es Samsung Experience Store nemcsak egy egyszerű értékesítési pont, ahol a készülékek és kiegészítők forgalmazása történik, hanem egy olyan 40 nm-es szervizközpontot is magába foglaló üzlet, ahol a Samsung megfelelően képzett szervizes kollégái a helyszínen megjavítanak minden olyan készülék meghibásodást, amelyhez biztosított a szükséges technikai háttér. Az üzletben az értékesítésen és szervizszolgáltatásokon túl olyan plusz megoldások is elérhetőek, mint a kiterjesztett garancia vásárlás, sőt a kisgyermekkel érkező szülők számára is gondoskodtak a szórakoztatásról, hiszen a táblagépekkel felszerelt gyermek sarokban a várakozási idő alatt is kellemesen telik az idő. A gyerek sarok mellett további újdonság a 12 nm-es #coffee kávézó is, amely Magyarországon egyedülálló kezdeményezés.

„Magyarország és a világ vezető elektronikai vállalataként nemcsak a legfejlettebb technológiával megalkotott és legmegbízhatóbb mobilkommunikációs eszközöket kínáljuk a fogyasztóinknak, hanem egyre szélesebb körű szervizszolgáltatásokat és innovatív megoldásokat vezetünk be annak érdekében, hogy ügyfeleinket maximálisan kiszolgáljuk. A Samsung számára a most Debrecenben megnyíló Samsung Experience Store egy újabb állomása annak, hogy határtalan lehetőségekhez juttatva az embereket, megkönnyítsük mindennapjaikat, és egy modern, élhető világot teremtsünk számukra” – hangsúlyozta Kunos Balázs, a Samsung Electronics Magyar Zrt. IM divíziójának vezetője.

Samsung Experience Store Fórum Debrecen

Az új, debreceni Samsung Experience Store-ban a Samsung teljes okostelefon, táblagép és fényképezőgép portfóliójával és egyedülálló nyitási akcióval várja az érdeklődőket. Minden vásárló, aki Galaxy A3 vagy Galaxy Tab S 8.4 készüléket vásárol egy 20.000 Ft értékű utalvánnyal lehet gazdagabb, míg Galaxy A5 vagy Galaxy Tab S 10.5 készülékek vásárlása esetén a felhasználók egy 30.000 Ft értékű utalványt kaphatnak ajándékba. A promóció időtartama 2015. március 2-8. között tart, az utalványok pedig 2015. március 31-ig válthatók be.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá