Ezekből a videókból mindent megtudhatsz a Galaxy S6 és a Galaxy S6 edge készülékekről

0 1,331

A Samsung a legújabb generációs Galaxy S készülékeinek népszerűsítésének érdekében most egy háromrészes hivatalos “hands-on” videóval rukkolt elő, melyben minden egyes újdonságot bemutatnak a nézők számára a külsőtől kezdve, a kamerán át egészen a belső alkatrészekig. A dolog érdekessége, hogy a videósorozat épp, hogy tegnap kerültek ki a Samsung hivatalos YouTube-csatornájára, ám időközben a specifikációkról szóló anyagot eltávolították. Hogy mi áll ennek a hátterében, az egyelőre még kérdéses, ám lehet, hogy valamelyik információ hibás volt és ennek okán vették le a videós portálról a pár perces anyagot.

A Galaxy S6 edge különlegessége, hogy a készülék mind a két oldalán egy ívelt kijelzőt kapott, amin rengeteg információ képes megjeleníteni, ahogy erről legutóbb beszámoltunk. A People edge funkciónak köszönhetően lehetőségünk van 5 kedvenc kontaktunkat a főképernyő szélére varázsolni, amit bármikor elérhetünk csupán egy mozdulattal. A különböző színvariációknak köszönhetően pedig mindig tudni fogjuk, hogy éppen ki hív, vagy kitől kaptunk üzenetet, mert ilyenkor a kontakthoz hozzárendelt színben pompázik a kijelző, amennyiben lefordítva van a készülék. További érdekesség, hogy a készülékek 6013-as alumínium ötvözetből készültek, amit többek között a repülőgépgyártásban is használnak. Viccesen hozzá is teszik, hogy az ezáltal nem is fognak elhajlani.

A Galaxy S6 és Galaxy S6 edge készülékekben a lehető legjobb optikát tette a gyártó. A hátlapon egy 16 megapixeles optikai képstabilizátorral felvértezett szenzor, míg elől egy 5 megapixeles egység található. Mind a két kamera f/1.9-es rekeszértékű, ami sokkal több fényt enged be a korábbiakhoz képest. A home gomb dupla megnyomásával indíthatjuk a kamera alkalmazást, ami 0,7 másodperc alatt már készen is áll a fotózásra. A témakövető üzemmód a videórögzítésnél pedig már tényleg hab a tortán.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá