Rekord eladásokra készül a Samsung

0 940

A Samsung március 1-jén végre lerántotta a leplet a következő generációs Galaxy S készülékeiről, a Galaxy S6 és a Galaxy S6 edge modellekről. A cégek valóban kitett magáért, hiszen a széria legújabb csúcskészülékei egy alapos ráncfelvarráson estek át, és immár megkérdőjelezhetetlen a prémium kategóriában elfoglalt helyük. A dél-koreai cég persze nagy reményeket fűz az eladással kapcsolatban, és szerintük még a korábbi rekordokat is sikerül megdönteniük.

A Samsung egyik legnépszerűbb családjára, a Galaxy S-széria valóban ráfért egy alapos ráncfelvarrás, hiszen a tavalyi évben debütált Galaxy S5-ös modell nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A 2014-es év a Samsung számára, ha a mobilos szegmenst nézzük, nem volt valami fényes. A Galaxy S5 nem hozta az elvárt eladási számokat, a vásárlók úgy tűnik meg voltak elégedve a negyedik generációs modellel és nem érezték még idejét a váltásnak. Úgy néz ki, hogy ennek hamar vége szakadhat, hisz a nemrég bemutatott csúcskészülékek már most borítékolható, hogy hatalmas sikert fognak aratni.

A Samsung készülékei közül a jelenlegi csúcstartó nem más, mint a Galaxy S4-es modell, mely a debütálást követő első három hónapban mintegy 16 millió példányban kelt el. A Galaxy S5-ből ugyanennyi időszak alatt csupán 12 milliót sikerült értékesíteni, ami 4 millió készülékkel kevesebb, viszont a hírek szerint a legújabb generációs készülékek minden eddigi rekordot megdönthetnek. A Galaxy S6 és a Galaxy S6 edge készülékek premierjéig még egy hónap van hátra, így a Samsung marketinggépezete csak most fog igazán beindulni.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá