Nézz 56 TV csatornát hűségidő nélkül ott, ahol szeretnél

2 21,130

Nem kell többet azon izgulnod, hogy lekésed-e kedvenc sorozatodat vagy a régóta várt filmet, mert nem sikerült időben hazaérned. Az ITT/OTT TV segítségével országhatáron belül, aktív internetkörnyezetben, ott nézhetsz televíziót ahol Te szeretnél. A mobilod, laptopod, telefonod ugyanis TV-vé válhat egyetlen pillanat alatt. Ráadásul nem kevés, 56 csatorna közül válogathatsz!

Az ITT/OTT TV  technológiáját tekintve OTT (Over The Top) streaming szolgáltatás, amelyen keresztül az internet segítségével lineáris (normál) élő TV és VOD (Video On Demand) lekérhető programokat nézhetsz. Az ITT/OTT TV egy forradalmian új szórakoztató szolgáltatás, mellyel akár hordozható eszközeiddel web böngésződdel, vagy applikáción keresztül Magyarországon bárhol, bármely időszakban nézheted kedvenc TV csatornáidat, olvashatod az elektronikus (EPG) TV újságot, fürkészheted a tartalmakat és előzeteseket, mely TV csatorna programján épp mi látható, hallható. A TV szolgáltatáshoz immár nem kell kábel, vagy antenna, csak szélessávú internetkapcsolat és egy olyan eszköz, amelyen az ITT/OTT TV  szolgáltatásait meg tudod jeleníteni.

Az elmúlt hetekben olyan népszerű csatornák váltak elérhetővé, mint az RTL II, az RTL +, a Cool TV, a Film +, a Viasa6 és a Galaxy TV. A szolgáltató azonban ennyivel nem elégszik meg: hamarosan újabb bővítés várható.

Az ITT/OTT TV  megalkotásakor kiemelt cél volt, hogy senkit ne kössenek magukhoz kényszerből, így az ITT/OTT TV -nél nincs hűségidő! A szolgáltatásra a http://ittott.tv oldalon addig fizethetsz elő, ameddig Te szeretnél! Ráadásul az ITT/OTT TV  nem árul zsákbamacskát, hiszen a teljes kínálat kipróbálható 24 órán keresztül ingyenesen. Mindössze egy díjmentes regisztrációt kell elvégezni. Neked, hogy tetszik az ITT/OTT TV ?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

2 hozzászólás

 1. Én aggódom, mert egyre inkább függővé válnak a gyerekeink, és bizony ez a tanulmányi eredményeikre is kihat.
  Valamiféle határt csak kellene szabni, nem egész nap pl., hanem bizonyos időszakokban, bizonyos ideig lehetne igénybevenni ezt a szolgáltatást.
  Értem, hogy ez komoly eszköz és értéktremtő is, de módjával.
  A család nem lehet mindig mellettük. Csak az adás szabályozásával lehetne jó irányba bfolyásolni ezt a tevékenységet.
  Nagyon jó dolgok ezek, a fejlődés szükséges, de mértékkel, más szempontokat is figyelembe véve.

 2. Neghogy már a szolgáltatónak keljen korlátozni a hozzáférést. Ez a végfelhasználó dolga ha van otthon gyerek.

Szólj hozzá