Megérkeztek a témák a Galaxy S6 és Galaxy S6 edge készülékekre

0 2,955

A nemrég bemutatott Galaxy S6 és Galaxy S6 edge készülék immár az Android legújabb Lollipop rendszerével kerülnek a boltok polcaira, mely számos újdonsággal kecsegtetnek a felhasználók számára. Az legújabb generációs Galaxy S készülék a megújult TouchWiz felületet mellett akár teljesen testre is szabhatják a felhasználói felületet, köszönhetően a témázhatóságnak. Így ezentúl, ha valaki esetlen nem lenne elégedett a gyári alapértelmezett dizájnnal, akkor azt könnyen és gyorsan le is cserélheti.

A Galaxy S6 és Galaxy S6 edge készülékeken immár egy Theme Store alkalmazás is felbukkan, aminek segítségével bárki a saját ízlése szerint alakíthatja a készülék felhasználói felületét, úgy, hogy a funkciók változatlanok maradnak. Az üdvöskékre alapértelmezetten már megtalálható néhány előre telepített téma, azonban a Theme Store-ban további témák várják a felhasználókat, amik között találunk ingyenes és persze fizetős csomagot is.

Galaxy S6 themes

A témáinkat a “My Themes” alatt találjuk és csupán egy mozdulattal az egész felületet lecserélhetjük egy másikra. A témáknak köszönhetően megváltoztathatjuk az ikonok, a mappák és egyéb menüpontok kinézetét, sőt még a legtöbb esetben újabb háttérképet is kapunk. A kínálatban többek között olyan exkluzív tartalmak is megtalálhatóak, mint például a Bosszúállók 2: Ultron kora téma, ami egy igazi Vasember-mobillá avanzsálja készülékünket.

Galaxy S6 Avengers theme

Forrás: AndroidAuthority

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá