Megérkezett a vérfrissített Galaxy Tab 3 Lite

0 1,713

Nagyjából egy éve teszteltük a Galaxy Tab 3 Lite névre hallgató Samsung tabletet, mely már akkor belopta a szívünkbe magát. A szerény árral és specifikációkkal rendelkező modell elsőként azoknak volt remek választás, akik ki szerették volna próbálni a tabletek világát, de nem szerettek volna sokat költeni rá. A hétköznapi feladatok kiszolgálására egy tökéletes készülék volt a Galaxy Tab 3 Lite. A napokban azonban megérkezett a tablet vérfrissített változata, mely igaz sok újdonságot nem kapott, viszont pár extrával felvértezték.

A SM-T113 típusjelzésű készülék motorháztetője alatt történt egy kis változás: míg az első generációs készülékben egy kétmagos és 1,2 Ghz-es órajelű Marwell processzor duruzsolt, addig az új modellben már egy négymagos és 1,3 Ghz-es órajelű egység tevékenykedik. Ehhez csupán 1GB RAM társul, tárhelyből (ROM) pedig 8GB-ot kapunk gyárilag, ezt természetesen microSD segítségével feljebb tornázhatjuk.

Galaxy Tab 3 Lite

A megújult Galaxy Tab 3 Lite esetén a kijelző nem változott, így maradt a 7 hüvelykes WSVGA felbontású (1024 × 600) TFT LCD megjelenítő. Az újdonságok közé tartozik viszont, hogy a tablet immár az Android 4.4 KitKat operációs rendszerrel érkezik. A készülék áramellátásáért egy 3600 mAh-s akkumulátor felel, mely a gyártó szerint 9 óra internethasználatot (Wi-Fi-n) és 8 óra videolejátszást biztosít. A Samsung hivatalos holland weboldalán már fel is bukkant az üdvöske, hazánkban pedig egyes helyeken már meg is kezdődött a készülék forgalmazása 35 ezer forintos áron.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá