Itt tudod visszanézni a Galaxy S6 és Galaxy S6 edge bemutatóját

0 1,033

Az idei év eddig legérdekesebb eseménye kétségkívül a Galaxy Unpacked 2015-ös rendezvény volt, melynek keretében a dél-koreai vállalat lerántotta a leplet a következő generációs Galaxy S készülékeiről, a Galaxy S6 és a Galaxy S6 edge okostelefonról. A dél-koreai vállalat annak érdekében, hogy az emberek a világ minden táján első kézből értesülhessen a legújabb fejleményről, a YouTube-csatornáján keresztül élőben közvetítette az eseményeket.

Amennyiben nem értél volna rá hétfő este fél 7-kor és lekéstél az élő közvetítésről, semmi gond, ugyanis a Samsung most elérhetővé tette a majdnem háromnegyed órás rendezvényt a YouTube-csatornáján. Ennek köszönhetően most bárki újból megtekintheti, illetve visszatekerheti az egyes részekhez, ha esetleg lemaradt volna valamiről.

Akik pedig nem szeretnék megtekinteni a több mint 40 perces előadást, azoknak a Samsung egy 60 másodperces rövid összeállítást is készített, amiben a legfontosabb bejelentéseket vágták össze, így csupán 1 perc alatt értesülhetsz a legújabb fejleményekről. Ez még a legelfoglaltabb emberek számára is beleférhet.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá