Íme 5 hasznos fotós funkció a Galaxy S6 és a Galaxy S6 edge készülékeknél

0 1,977

A Samsung a napokban bemutatott Galaxy S6 és Galaxy S6 edge készülékei nemcsak a külsejükkel nyűgözik le a leendő vásárlókat, hanem a fotós képességiekkel is pillanatok alatt elkápráztatják. A Samsung ennek érdekében pedig most 5 darab grafikán próbálja részletesen szemléltetni, hogy miért is olyan fantasztikus a csúcskészülékek optikája.

A legújabb generációs Galaxy S készülékek optikájánál maradt a már bevált 16 megapixeles felbontás, viszont nőtt a szenzor mérete és a blende értéke is változott, aminek eredményeképp még jobb fotókat készíthetünk majd az üdvöskékkel. Következzen tehát 5 hasznos újdonság!

1. Világos szelfik még rossz fényviszonyok mellett is

Galaxy S6 bright selfies

Mind az előlapi, mind a hátlapi szenzor teljesen megújult a korábbiakhoz képest. Az üdvöskékben immár egy f/1.9-es rekeszértékű optika kapott helyett, mely sokkal nagyobb blendenyílású az elődökhöz képest, ami azt eredményezi, hogy több fény juthat be a lencsén, így még rosszabb fényviszonyok mellett is sokkal világosabb képet exponálhatunk, mint korábban.

2. Autofókusz-követés

Galaxy S6 Tracking AF

A Galaxy S6 és a Galaxy S6 edge készülékekben egy olyan továbbfejlesztett autofókusz rendszer található, mely egyébként ezekben a készülékekben debütált először az okostelefonok közül. A funkciónak köszönhetően a fókuszálás folyamatos, tehát a szenzor automatikusan követi a témát, még akkor is, ha a tárgy folyamatosan mozog.

3. Éles és élénk fotók

Galaxy S6 vivid photos

Az optikai képstabilizátornak köszönhetően a szenzor képes kiszűrni a kézremegéseket és egyéb bemozdulásokat, így a felvételeink mindig élesek maradhatnak. Az új infravörös fehéregyensúly pedig jobb színhűséget ígér a képeknél és egyben a videóknál is.

4. Valós idejű HDR

Galaxy-S6 real-time HDR

A HDR fotózás nagyszerű, mely a túlexponált és alulexponált képek egybegyűrésével egy tökéletes végeredményt készít. Eddig azonban csak a képek elkészülte után derült ki, hogy milyen is lett a fotó, ám a Galaxy S6 és a Galaxy S6 edge készülékekben viszont a valós idejű HDR-nek köszönhetően már egyből láthatjuk, hogy milyen lesz a végeredmény.

5. Gyorsindítás

Galaxy S6 Quick-Launch

Hogy sose csússzunk le a legjobb élményekről, a kamera alkalmazás elindítása mindössze 0,7 másodpercet vesz igénybe, és már lőhetjük is képeket. Ennek köszönhetően így mindig elkaphatjuk a legjobb pillanatokat. Ezt a home gomb kétszeri megnyomásával vihetjük véghez.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá