Íme néhány tok a Galaxy S6 és Galaxy S6 edge-hez

0 6,568

A Galaxy S6 és a Galaxy S6 edge készülékek bejelentése mellett a tegnapi nap folyamán az esemény után néhány kiegészítő is felbukkant, melyeket már az üdvöskékre lehet majd felapplikálni a jövőben, így az újdonsült vásárlók már számos tok közül választhatnak majd a vásárlás napján, amivel kellő védelemben tudhatják majd újdonsült kedvencüket.

Igaz, a csúcskészülékek már a Gorilla Glass 4-es üveggel érkeznek, melyek azt jelentik, hogy sokkal strapabíróbbak és jobban állják a karcolásokat, mint a korábbi modellek, viszont ezek is be tudnak repedni, mint bármelyik más üveg. Annak érdekében, hogy egy leejtés alkalmából elkerüljük az ilyet, érdemes lehet egy tokot is vásárolnunk a készülékünkhöz.

A tegnapi napon viszont az új készülékekkel együtt a nagyobb cégek is megmutathatták legújabb produktumaikat. Ennek köszönhetően már most kiderült, hogy olyan gyártók is bekapcsolódtak, mint például a Belkin, a Case Mate, a Speck, a Burton, a Kate Spade, a Mont Blanc, a Rebeca Minkoff vagy a Britto, de még Swarovski kristályokkal felvértezett darabokat is találni. Persze a Samsung gyári tokjai is frissültek, mint például a S View Cover vagy a Flip Wallet, de az újdonságok között található a nagyon érdekes Clear View Cover és a Clear Cover.

Forrás: SamMobile

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá