Ilyen lenyűgöző fényképeket készíthetünk a Galaxy S6 és a Galaxy S6 edge készülékekkel

0 3,410

A Samsung tegnap hivatalosan is bemutatott legújabb generációs Galaxy S készülékei, a Galaxy S6 és a Galaxy S6 edge a számos újdonság mellett a fényképez terén is jelentős újdonsággal kecsegtetnek. Napjainkban egyre fontosabb szerepet kap a mobilos fényképezés, így az emlékeink megörökítésére a legtöbb esetben az okostelefonunk segítségét hívjuk. A dél-koreai cég szem előtt tartva ezt, az üdvöskékbe próbálta a jelenleg kapható legjobb szenzorokat beépíteni, hogy a felhasználók minőségi képeket készíthessenek bárhol és bármikor.

A Galaxy S6 és Galaxy S6 edge készülékekben a legkorszerűbb CMOS optika kapott helyet. A 16 megapixeles Sony IMX240 szenzor 1,4x nagyobb, mint ami az elődben volt megtalálható, így sokkal tisztább és fényesebb képeket exponálhatunk, mint korábban. Ezenfelül pedig immár a lencse F1.9-es rekeszértékű (a Galaxy S5 F2.2-je helyett), aminek eredményeképp még rosszabb fényviszonyok között is jobb eredményeket érhetünk el, plusz a nagy rekesznyílásnak köszönhetően szép, elmosódott hátterű képeket készíthetünk. Az infravörös szenzort használó fehéregyensúly pedig csupán hab a tortán.

Az előlapi optika pedig a Galaxy A-szériás készülékekkel együtt szintén 5 megapixeles, amivel akár Full HD videókat is rögzíthetünk. Az új készülékekkel nem kérdés a tökéletes szelfik készítése. A hátlapi kamerával pedig a Full HD mellett akár Ultra HD, azaz 4K felbontásban is videózhatunk, az optikai képstabilizátornak (OIS) köszönhetően pedig még a rezgéseket, bemozdulásokat is sikerül minimalizálni. A kamera alkalmazás elindítása mindössze 0,7 másodpercet vesz igénybe, és már lőhetjük is képeket, így mindig elkaphatjuk a legjobb pillanatokat. A szavak helyett beszéljenek a képek, íme néhány kép egyenesen a Samsungtól! (Klikk a képekre a teljes méretért.)

Galaxy S6 photo 1

Galaxy S6 photo 2

Galaxy S6 photo 3

Galaxy S6 photo 4

Galaxy S6 photo 5

És a lényeg! Hát persze, hogy a szelfik! Nézzétek a lány arcát, akinek a “Szép arc” funkció tökéletes sminket varázsolt!

Galaxy S6 selfie

Galaxy S6 selfie 2

Galaxy S6 selfie 3

Forrás: GSMArena

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá