Kövesd élőben a Samsung Galaxy S6 bemutatóját!

0 2,481

Az izgalom már a tetőfokára hágott, hiszen holnap végre fény derül, hogy milyen újdonságokkal kecsegtet majd a Samsung következő generációs Galaxy S készüléke. Az üdvöskéről az elmúlt napokban már számos információ és kép szivárgott ki a világhálóra, de természetesen ezek közül még nem tudni, hogy melyik bizonyult igaznak. A Samsung a holnapi napon viszont mindenről lerántja a leplet és a rajongók legnagyobb örömére egész show élőben lehet majd követni.

A Samsung már nagyban készül az eseményre, amit természetesen az egész világgal meg szeretne osztani. Ennek érdekében már be is izzították a YouTube-csatornájukat, ahol élőben lehet majd követni a Galaxy Unpacked 2015-ös rendezvényt. A live streamet az alább található beágyazott YouTube-videóban érhetitek majd el, viszont jelenleg csupán egy visszaszámláló jelenik meg. A show március 1-jén 18:30-kor veszi kezdetét, így akkortól érdemes lesz a képernyőre tapadni, és követni az eseményeket.

És hogy milyen újdonságokra lehet számítani? Nos, az eddigi információk szerint a Galaxy S-szériák történetében a “mini” variánsok mellett most előszőr érkezhet, egy ívelt kijelzős, Galaxy S6 Edge verzió is, így ha minden igaz, holnap egyszerre 2 készüléket is bemutathatnak. A cég végre lecserélheti a műanyag hátlapot egy üveg felületűre, illetve maga a váz, a keret pedig fémből készülhet. Az előlapon egy 5,1 hüvelykes Quad HD felbontású Super AMOLED panel kaphat helyet, míg a motorháztető alatt az Exynos legújabb nyolcmagos chipje duruzsolhat majd. Ezenkívül egy optikai képstabilizátorral felvértezett 16 megapixeles optikát várhatunk a hátlapon, míg előre egy 5 megapixeles szenzor kerülhet. A hírek szerint viszont a vízállóságról le kell mondanunk, illetve a microSD bővítési lehetőség is elmarad.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá