Újabb képeken tündököl a Galaxy S6 és a Galaxy S6 Edge

0 2,717

Már csak 2 nap van hátra, hogy a Samsung bemutassa a legújabb generációs Galaxy S készülékeit, a Galaxy S6 és a mindkét oldalt ívelt kijelzővel felvértezett Galaxy S6 Edge csúcskészüléket. Miután a Samsung hivatalos Twitter-csatornáján folyamatosan érkeztek a zászlóshajókról szóló videók és képet, a mobilszolgáltatók is előrukkoltak néhány képpel, amiken már magát a készüléket is félig megcsodálhattuk. Az amerikai T-Mobile után a Sprint és a Verizon is előrukkolt a saját változatával, most viszont újabb képek érkeztek az Sprinttől.

Úgy néz ki, hogy egy belső alkalmazottnak sikerült a Sprinttől megszerezni a leendő promóképeket, amit rögtön meg is osztott a nagyvilággal. A képen egy leendő hirdetés látható, amin azt írják, hogy akik előregisztrálnak egy Galaxy S6 vagy Galaxy S6 Edge modellt, azok között minden héten kisorsolnak egy személyt, aki a 6 db Galaxy S6 készülék egyikét megnyeri. A grafika hitelességéről persze nem sokat tudni, de minket ez része annyira nem is érint, viszont a reklámban használt készülékek annál érdekesebbek.

A képeken mind a Galaxy S6, mind a Galaxy S6 Edge is felfedezhető, amikről újabb érdekességekre derült fény. A T-Mobile, Spirt és Verizon által korábban publikált képeken a készülék jobb oldalát tekinthettük meg, most viszont a másik oldalt is szemügyre vehetjük. Láthatjuk, hogy a hangerőszabályzó gombok immár szét vannak választva, így a halkításra és a hangosításra is két külön gomb szolgál.

Samsung-Galaxy-S6-Edge-Rendus-3D-01

Ezután a CNET Korea oldalán is felbukkantak a Galaxy S6 Edge-ről képek, viszont mi úgy gondoljuk, hogy ezek csupán egy grafikus kreálmányai, hiszen a képeket nézve több dologban is eltérést találni. A szenzorok elhelyezkedésével, az előlapi kamerával és a LED villanóval is gond, ugyanis rossz helyen vannak. Ezen felül pedig a home gombnak is nagyobbnak kéne lennie. Hogy tényleg így fognak-e kinézni az új készülékek, az vasárnap kiderül!

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá