Kiszivárgott a Galaxy S6 hivatalos háttérképe

0 5,217

Vasárnapig még várhatóan számos érdekesség fog befutni a következő generációs Galaxy S készülékekkel kapcsolatban. Reggel írtunk róla, hogy az XDA Developers oldalán az egyik felhasználó egy nagyon érdekes képet tett fel az internetre, amin már a titokzatos készüléket vehetük jobban szemügyre, illetve egy működő Galaxy S6 Edge készülék is felbukkant, ami már mind a két oldalán hajított kijelzőt kapott, most viszont újabb érdekesség érkezett.

Úgy tűnik valakinek sikerült megkaparintania a Galaxy S6 készülékekkel együtt debütáló egyik háttérképet, ami várhatóan az alapértelmezett képnek lesz majd beállítva. A háttérkép hasonló, mint a Galaxy Note 4 esetén volt, azonban itt a lila és zöld helyett a zöld és a sötétkék szín dominál. Olyan, mintha a víz, jég és a fémnek valami elegye lenne, ami kétségkívül remekül passzol majd a Galaxy S6 fém keretéhez. A háttérképet alább tudjátok eredeti méretben is letölteni, csupán kattintsatok a képre vagy ide.

Galaxy S6 wallpaper

A szemfüleseknek ismerős lehet már ez a kép, ami nem is véletlen, hiszen korábban a kiegészítőgyártók, akik szinte egymás után publikálták a Galaxy S6-ra készült terméküket, ugyanezt a képet alkalmazták a renderelt képeken. Nektek hogy tetszik?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá