Ez lenne a Samung Galaxy S6 és a Galaxy S6 Edge?!

0 2,987

Csupán 3 nap választ el minket attól, hogy a Samsung hivatalosan is megmutassa a nagyközönségnek a legújabb csúcskészülékét, ám nincs kizárva az sem, hogy addig valaki teljesen leleplezi az üdvöskét. A minap roppant érdekes fotók kerültek fel az internetre, és a forrás azt állítja, hogy a képeken látható készülék már egy AT&T-nek szánt prototípus. Vajon tényleg így fog kinézni a végleges készülék vagy ismét csupán egy átverés az egész?

Az XDA Developers oldalra felkerült képek első ránézésre teljesen hihetőnek tűnnek és az eddig kiszivárgott információkat is alátámasztják. A fehér színű Galaxy S6 prototípus egy fém vázat kapott, ami nagyban hasonlít az Apple legújabb generációs iPhone készülékeinél alkalmazott keretre, a Samsung telefon alja például teljesen úgy van kialakítva. Továbbá az üveg hátlap is felfedezhető, illetve a telefon tetején a másodlagos mikrofon és az infra is felbukkan, sőt a nagyobb home gomb is. Érdekesség még az előlapon található előlapi optika, ami egy kicsit nagyobb is az eddigiekhez képest, ami minden bizonnyal egy 5 megapixeles szenzort jelenthet.

A cikk írásának pillanatában azonban újabb képek érkeztek a fórumra, melyeken még érdekesebb dolgokat lehet felfedezni. Úgy tűnik valakinek sikerült lencsevégre kapnia egy működő Galaxy S6 Edge készüléket! Ha jobban szemügyre vesszük, akkor láthatjuk, hogy a készüléknek valóban mind a két oldalán a kijelző ívelt lesz. Persze rögtön adódik a kérdés, hogy a tokgyártók vajon hogyan fogják majd megoldani, hogy ne takarják ki ezt a panelt, de ez még a jövő zenéje. Vasárnap kiderül, hogy mennyire is voltak valósak ezek a képek.

Galaxy S6 Edge

Galaxy S6 & Galaxy S6 Edge

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá