Kiderült, hogy mikortól vásárolhatjuk majd meg a Galaxy S6 és a Galaxy S6 Edge készülékeket

0 1,352

A minap egy újabb információ szivárgott ki a következő generációs Galaxy S készülékek lehetséges forgalomba kerüléséről. A Samsung március 1-jén megrendezésre kerülő Galaxy Unpacked 2015 esemény keretében ránthatja le a leplet a legújabb csúcskészülékekről, amik a bejelentés után nem sokkal már meg is érkezhetnek a boltok polcaira.

A legújabb beszámolók alapján a Samsung legújabb zászlóshajói a tavalyi évhez hasonlóan várhatóan április elején vagy közepén kerülhetnek forgalom Indiában. Míg a jelentés nem tér ki arra, hogy a többi régióba mikor érkeznek majd meg a készülékek, nem jelenti azt, hogy nem kezdhetik meg a telefonok értékesítését ugyanakkor a világ többi részén. Az india lakosok azonban már március közepétől előrendelhetik az üdvöskét.

2014-ben a Samsung több mint 150 országban kezdte meg a Galaxy S5 értékesítését április 11-én, így nem lennénk meglepődve, ha idén ugyanez megismétlődne. A másik érdekesség pedig, hogy az is előfordulhat, hogy a Galaxy S6 és a Galaxy S6 Edge is egyszerre kerül forgalomba, tehát nem kell majd várni az ívelt kijelzős modellre.

A készülékek árát illetően már korábban kiszivárogtak az információk, amikből kiderült, hogy a 749, 849 és 949 euróba kerül majd a 32, 64, illetve a 128 GB-os Galaxy S6 modell, míg a Galaxy S6 Edge esetén 100 euróval emelkednek az árak az azonos tárhellyel rendelkező készülékek esetén. A 128 GB-os Galaxy S Edge tehát át is lépi a lélektani 1000 eurós határt. A Samsung Galaxy S5 debütálásakor is 759 eurós árcetlivel kerültek a boltok polcaira az okostelefonok, így úgy tűnik, a dél-koreai cég most sem szeretne ezen változtatni.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá