A Samsung a legújabb reklámvideójában célozgat a Galaxy S6 vízállóságára

0 1,087

A Samsung már minden bizonnyal gőzerővel készül a március 1-jén megrendezésre kerülő Galaxy Unpacked 2015 rendezvényre, ahol az eddigi információk szerint a dél-koreai vállalat a Galaxy S6 és a Glaxy S6 Edge készülékről ránthatja le a leplet. A cég azonban nem feledkezett meg a jelenlegi modellről sem és úgy gondolta, hogy még a következő generációs Galaxy S készülékek premierje előtt előrukkol még egy Galaxy S5 reklámvideóval, hogy a maradék készleten lévő modellek kisöprésének adjon egy kis löketet.

A csupán fél perces Galaxy S5 videó előző hét vasárnap este került levetítésre az ABC műsorán, a 87. Oscar-díjátadó ünnepség alatt. A mozgóképes anyagban a Galaxy S5 készülékek por- és cseppállóságát próbálják kihangsúlyozni, miközben az “ellenállhatatlan” jelzőkkel bombázzák a nézőt. Érdekes irány ez mindenesetre így a Galaxy S6 premierje előtt egy héttel, aminek a hátterében valószínűleg az állhat, hogy az üdvöske már nem kapja majd meg ezeket a tulajdonságokat az új kialakítás miatt.

Így aki egy jó vízálló készüléket szeretne magának, az még gyorsan csapjon le a jelenleg is kapható modellre – legalábbis ezt sugallja a videó a nézőknek. Arról már korábban is lehetett hallani, hogy a Galaxy S5 nem úgy teljesít az eladási számokban, míg a korábbi, negyedik generációs modell, a vásárlók nem érezték a kényszert a váltásra, amit minden bizonnyal a Galaxy S6 majd megváltoztat majd.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá