A T-Mobile lerántotta a leplet a Galaxy S6-ról!

0 2,979

Az amerikai T-Mobile úgy tűnik megunta a várakozást és hogy kicsit felhívja magára a figyelmet és persze, hogy fokozza az izgalmakat egy olyan képet közölt a hivatalos weboldalán, ahol végre magát a Galaxy S6-ot is megcsodálhatjuk. Ezzel természetesen egyértelművé is vált, hogy az amerikai mobilszolgáltató a jövőben már biztosan értékesíteni fogja a csúcskészüléket.

A T-Mobile szokásához híven, most is létrehozott egy aloldalt a hivatalos weboldalán, ahol fel lehet iratkozni az e-mail értesítőre, hogy a leendő vásárlók mindig naprakész információt kaphassanak a következő generációs Galaxy S készülékről. A regisztrációs felülethez azonban egy olyan képet csatoltak, amin végre már a készüléket és a hátlapot is szemügyre vehetjük. Ebből kiderült, hogy a korábbi spekulációk igaznak bizonyultak.


Láthatjuk, hogy a Samsung végre hanyagolja a műanyagot a hátlap esetén és itt bizony egy unibody fémből készült készülékházat várhatunk majd, aminek a szélei ívelt lesz, ahol minden bizonnyal egy oldalsó kijelző is helyet kap. Az egyelőre ebből a képből nem derül ki, hogy a készüléknek csak az egyik oldalán lesz ilyen kiegészítő megjelenítő, vagy mind a két oldalán helyet kap majd egy-egy ilyen panel. A norvég Samsung legalábbis nagyon bízik ebben az elképzelésben, így nem kizárt, hogy akár meg is valósulhat.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá