Érkezik az Android Wear 5.0.2 a Samsung okosórákra

0 922

A Google a mobilkészülékekre és táblagépekre szánt Androidos frissítései mellett természetesen az Android Wear operációs rendszerét sem hanyagolja el, mely többek között néhány Samsung okosórán is megtalálható. A jobb teljesítmény elérése érdekében az okosórák is olykor kapnak egy-egy szoftverfrissítést, ami a legtöbb esetben csupán a korábban felfedezett hibák orvoslása végett érkezik, de olykor új funkciókat is kapnak a felhasználók.

A hírek szerint pedig láthatáron a legújabb Android Wear 5.0.2-es verziószámú szoftverfrissítése, mely első körben a Motorola Moto 360 készülékeken bukkant fel, viszont hamarosan megérkezhet a Samsung Gear Live, a Sony Smartwatch 3 illetve a LG G Watch eszközökre is. A rossz hír az, hogy legfrissebb verzióban sajnos új funkciót nem kapnak a felhasználók, viszont számos biztonsági hibajavítás érkezett, illetve a hírek szerint a teljesítmény és a stabilitás is nőtt.

A Motorola beszámolója alapján az Android Wear 5.0.2-vel többek között frissül a Google Play Szolgáltatások a 6.7-es verzióra, illetve orvoslása került a Google Fit egyik hibája, aminél korábban eltérő eredmény jelent meg a lépésszámláló esetén az okosórán és a mobilkészüléken, így végre a szinkronizálási problémák is megoldódni látszanak. A frissítés az elkövetkezendő időben érkezhet meg a hordható készülékekre, így a Samsung Gear Live tulajdonosoknak érdemes lesz figyelniük, hogy mikor bukkan fel az értesítés erről.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá