Megdöbbentő adat derült ki a Galaxy S6-ról

2 13,258

Már csak egy hét választ el attól, hogy a Samsung végre felfedje a következő generációs Galaxy modelljét, a Galaxy S6-ot. Az elmúlt időkben számos érdekességet tudhattunk már meg, köszönhetően a Samsung Mobile egyre aktívabb Twitter-csatornájának és a lelkes kiegészítőgyártóknak, akik előszeretettel publikálták a legújabb tokjaikat, amik kifejezetten az üdvöskére készültek.

Most egy újabb videó érkezett, mely az eddigiek közül a leghosszabb és egyben a legérdekesebb. Végre maga készülék is megcsillan az egyes jeleneteknél, illetve a kommentár is jónéhány érdekes információt közöl a nézőnek:

Tomorrow, metals will flow. Beauty will be powerful. Borders will disappear. Reflections will be free. Colors will leap. The future will be the present.

Ezekből rögtön az első mondatnál már kiderül, hogy szinte az egész készülék egy fém házat fog kapni. Az érdesség azonban ezután jön csak, hiszen a határok eltűnése egyértelmű jelzés lehet arra, hogy a készülék nemcsak az egyik, hanem mindkét oldalán hajlított lesz, ahol egy kiegészítő kijelző is helyet kaphat, akárcsak a Galaxy Note Edge esetén. Visszatérve a kijelzőre itt pedig akár egy vadonatúj típusú AMOLED megjelenítővel is találkozhatunk majd.

A norvég Samsung oldalon azonban egy nagyon érdekes információ is felbukkant. A helyiek míg türelmesen várják a március 1-jét, addig összeállítottak pár képet és pletykát, amik a következő generációs Galaxy S készülékről szólnak. A dupla ívelt kijelző és a strapabíróság mellett úgy gondolják, hogy az üdvöske egy előlapi hangszórót is kaphat majd, akárcsak a HTC One modellek. Hogy ez csupán spekuláció vagy valóban így lesz, az egy hét múlva kiderül!

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

2 hozzászólás

  1. Akkor mi ebben a megdöbbentő? Az lenne a megdöbbentő,ha tudna a samu normálisan optimalizálni. Ez megint csak süketelés.

    • Kedves Walacky! Eddig még nincs olyan készülék a piacon, aminek mind a két oldalán egy ívelt kijelző is helyet kapott volna, ahol az értesítések és egyéb funkciógombok jelennének meg. A Galaxy Note Edge-nek csupán az egyik oldala ilyen, viszont a Galaxy S6 vagy a Galaxy S6 Edge variánsban ez akár megvalósulhat. Március 1-jén minden kiderül. Persze lehet, hogy nem lesz ebből semmi, viszont egy hivatalos Samsung oldalra kitenni egy ilyen felvetést, az elég merész ötlet.

Szólj hozzá