Megérkezett a Samsung legfrissebb Galaxy S6 videója

0 2,648

A dolgok csak most kezdenek majd igazán érdekesek lenni, hiszen csupán 8 nap választ el attól, hogy végre a Samsung lerántsa a leplet a legújabb csúcskészülékéről, amin az elmúlt időkben ügyködött és csiszolt a tökéletességig.

A SamsungMobile Twitter-csatornája az elmúlt hetekben még nagyobb népszerűségnek örvendhetett, hiszen a dél-koreai cég pont egy hete indította útjára az első beharangozó videóját a következő generációs csúcskészülékről, majd a hét közepén befutott a második anyag, most pedig megérkezett a szám szerint harmadik mozgóképes anyag, mely újabb érdekességeket oszt meg velünk.

A #TheNextGalaxy kampány legfrissebb mozgóképes anyagában egy újabb területet próbálnak ismertetni a nézőkkel. Míg korábban a kamera, illetve a teljesítmény és készenléti idő került középpontba, addig a mostani alkotásukban a külső kapott nagyobb hangsúlyt.

A mintegy 21 másodperces videóban egy titokzatos sötét szobába invitálják a nézőket, ahol a falra csupa kép van felakasztva, amin különböző formák és anyagok jelennek meg. A narrátor eközben számos utalást mond, ami minden bizonnyal a készülék külsejére utal. Ha minden igaz, akkor végre elfelejthetjük a sokszor lemálló műanyag hátlapot, és helyére egy gyönyörű üveg felületet kaphatunk, illetve a készülék élei is vélhetően fém vagy magnézium anyagból készülnek majd. Nemsokára minden kiderül!

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá