Ilyen a cápás búvárkodás a Samsung Gear VR-rel

0 3,189

A Samsung virtuális valóságot lehetővé tevő szemüvege, a Gear VR kétségkívül az utóbbi idők egyik legérdekesebb találmánya. A szemüveg igaz, hogy csupán egy kiegészítő, hiszen a működéséhez egy Galaxy Note 4 készülékre is szükségünk van, ami a Gear VR kijelzőjeként funkcionál, azonban számos fantasztikus élményben lehet része annak, aki kipróbálja.

Legutóbb az Audi lépett és legújabb járgányának a népszerűsítésére és a vásárlók elkápráztatására hívta segítségük a Samsung szemüvegét, illetve arra is fény derült, hogy milyen lehet egy ilyen kütyün pornót nézni, sőt még egy ősi azték templomot is bejárhatunk virtuálisan a Samsung Gear VR segítségével. Most pedig a Samsung csapata Ausztráliában próbálta elkápráztatni a kíváncsiskodókat.

Legújabb kampányukban pedig egy virtuális cápás búvárkodásra invitálják az embereket. Ennek helyszínéül pedig egy Alice Springsben található búvár bolt szolgál, mely egyébként az ausztrál sivatagban fekszik, 1200 kilométerre az óceántól. A Samsung virtuális szemüvegének köszönhetően viszont a helyi lakosok is bepillanthatnak a tenger alatt rejtőző világba.

Az emberek reakciójából egyből kiderül, hogy mennyire hatásos is az egész, hiszen egy konkrét cápatámadáson vehetnek részt és azt is átélhetik, hogy milyen az állat szájában lenni. Ezt a virtuális túrát egyébként Melbourne és Sydney városában található Samsung Experience Store-ban is megtekinthetik az emberek a Samsung Gear VR-en keresztül.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá