Újabb információk érkeztek a második generációs Galaxy Tab S tabletekről

0 733

Korábban már írtunk róla, hogy láthatáron a legújabb generációs Samsung táblagépek, mely többek között olyan újdonságokat hoznak, mint például vadonatúj kijelzőméreteket, illetve a 4:3-as képarány, sőt, még vékonyabb is lesz, mint az iPad Air 2. Legutóbb már hírt adtunk róla, hogy a dél-koreai cég már gőzerővel dolgozik a legújabb generációs Galaxy Tab S családon, most viszont újabb információk kerültek napvilágra a táblagépekről.

A legnagyobb újdonság a kijelzőket érinti majd: a pletykák szerint a korábbi 8,4 és 10,5 hüvelykes verziók helyett a Samsung egy 8, illetve egy 9,7 hüvelykes variánssal rukkolhat majd elő. A dolog érdekessége, hogy a táblagépek egy jelentős változáson mehetnek keresztül, ami a képernyőarányt illeti, hiszen a hírek szerint ezek a készülék már 4:3-as képarányúak lesznek. A kijelzők pedig 2048 x 1536 pixel felbontásúak lehetnek. Így mind a kijelzőméret, mind a felbontás megegyezik majd az iPad specifikációjával.

A táblagépek természetesen belül is egy alapos vérfrissítésen eshetnek át, így a készülékek motorháztetője alatt egy Exynos 5433-as processzor duruzsolhat majd, de az sincs kizárva, hogy az Exynos 7420-as chipek kerüljenek bele. Rendszermemória terén növekedés nem várható, így az új készülékek 3 GB RAM-mal érkezhetnek majd és háttértárból is maradhatnak az eddigi kapacitású verziók. A második generációs Galaxy Tab S készülékek ezenkívül 5,4 mm vastagok lehetnek. Az akkumulátor pedig a kisebb modellben 3580 mAh-s, míg a nagyobban 5870 mAh-s lehet majd.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá